Menu

Maatschappelijk Verantwoord Nemen

Corset Story besteedt serieuze aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in alle aspecten van de bedrijfsvoering. Wij kijken naar hoe wij kunnen reduceren, hergebruiken, recycleren om de impact te manimaliseren van ons werkproces op onze planeet. Bovendien beoordelen wij de impact van onze business op onze klanten, leveranciers, onze staff en gemeenschappen waarmee wij contact hebben.

De bijdrage van Corset Story aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen omvat:

 • Wij opereren een papierloze kantoor waar mogelijk is (geïnvesteerd in een papierloze bestellen/warehouse systeem) waar mogelijk het minimaliseren van het gebruiken van papier en tonercartridges.
 • Elektronische communicatie is onze belangrijkste vorm van correspondentie met klanten en leveranciers, om verdubbeling te vermijden van hard copy.
 • Online web onderhoud vermindert reizen naar klanten en vermindert uitstoot van koolstof,
 • We schakelen apparatuur uit als we het kantoor verlaten en wij hebben een computer getimed shut dowen gebouwd als oplossing en om ervoor te zorgen dat energie niet wordt gebruikt wanneer inactief.
 • We recyclen de kleine hoeveelheid tonercartridges en papier dat we gebruiken (versnipperen het papier en gebruiken het voor andere doeleinden)
 • Wij zijn transparant over wat wij aan onze klanten bieden en wat het gaat kosten
 • Wanneer er iets misgaat willen we daarover weten en hebben dit proces vergemakkelijkt door onafhankelijke review proces.
 • Wij maken onze escalatie proces zichtbaar voor onze klanten op onze website en tijdens de hele communicatie.
 • Waar mogelijk maken wij gebruik van de lokale leveranciers om verder kooldioxide-uitstoot te verminderen. Op dit moment is 90% van ons kantoormateriaal leveranciers van de lokale bedrijfklantengemeenschap en onze klant bases.
 • Met betrekking tot onze buitenlandse leveranciers, werken wij nauw samen met moderne en ethische kleermakerbedrijven die gekozen worden voor hun ethische praktijken en werken nauw samen met hen om een lange termijn relatie op te bouwen en te onderhouden.
 • Wij communiceren elektronisch met onze leveranciers om de eis voor het minimaliseren van de eis voor de factureringpapieren.
 • Wij dragen bij aan het helpen van Fashion and Textile Children's Trust, die in 1853 opgericht werd door een groep voor goede doelen van textiel handelaren die een trustfonds hebben gevormd om gezinnen en verzorgers te ondersteunen die in de mode en textielindustrie werken.
 • Wij waarderen onze medewerkers en bieden pensioenen, kinderopvang vouchers en gesubsidieerd lidmaatschap van de sportschool.
 • Het is belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig zijn en daarom investeren wij in gezondheid en veiligheid, het geven van trainingen over eerste hulp, manueel hanteren van lasten en hebben een breed scala van risicobeoordelingen om ervoor te zorgen dat onze medewerkers te allen tijden veilig op het bedrijfsterrein. Dit zorgt voor een vermindering van gezondheid en veiligheid incidenten en geeft onze medewerkers vertrouwen in hun waarde en veiligheid binnen het bedrijf.
 • Wij bieden in house training om ervoor te zorgen dat de professionele ontwikkeling van onze medewerkers voortdurend is en gaan door met het bevorderen van binnen en wij zijn gepationeerd over het ontwikkelen van een team voor de toekomst. Dit zorgt ervoor dat wij onze medewerkers kunnen aantrekken, behouden en motiveren.
 • Wij communiceren op een dagelijkse basis met onze werknemers en grotere projecten en workflow zijn gecoördineerd door middel van een project management communicatiemiddel (Basecamp) om voor een effectieve interne communicatie te zorgen.
 • Corset Story is een leuke, gezonde, veilige, positieve, aangename en gepassioneerde werkomgeving voor onze medewerkers en dit passie wordt ovegedragen aan onze transparantie voor zowel onze klanten en leveranciers.

Volg ons

© Corset Story Ltd
Corset Story Ltd
Registered Office: Unit B, 20 Harriott Drive, Heathcote Industrial Estate, Warwick, CV34 6TJ, United Kingdom
Company registration 7322670, VAT No: GB 944943881, FR 09540072428, IE 9820589R, DE 283798189, AT 684889983, ES N8262524E, BE 0843407674, FI 26131586 , IT00159849991, NL 823967530