Menu

Privacybeleidsverklaring

Corset Story is een handelsnaam van Corset Story Ltd.

Corset Story Ltd. is gepleegd om ervoor te zorgen dat de beste standaarden en beste praktijk in alle activiteiten zijn gehandhaaft. Bezoekers van de website http://www.corsets-nl.com/ kunnen worden verzekerd dat de bescherming van de persoonlijke privay en vertrouwelijkheid de grootste belang krijgen.

Alle persoonlijke gegevens verzameld, gehouden en gebruikt in strikte naleving van de Data Protection Act (1998).

INFORMATIE VERZAMELD

Sommige diensten op deze website verplichten ons persoonlijke informatie van u te verzamelen. Die omvatten, maar zijn niet beperkt tot: registratie, aankopen, abonneren op onze nieuwsbrief, opteren tot de "derde partij" mailings en aanverwante diensten.

Om te voldoen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens, hebben we de plicht om u te vertellen hoe we de informatie die we verzamelen opslaan en hoe die gebruikt wordt: Alle informatie die u indient wordt veilig opgeslagen en zal nooit doorgegeven of verkocht worden aan derden.

GEGEVENSOPSLAAN

Uw informatie is slechts opgeslagen op voorlegging en daarbij geef je toestemming in overeenkomst met dit beleid dat deze informatie gebruikt / opgeslagen wordt in de verstrekking van de service die u reeds aangevraagd hebt. Corset Story Ltd verzameld geen persoonlijke informatie anders dan de informatie die bewust en vrijwillig door u is gegeven als gebruiker.

ELEKTRONISCHE EN POST COMMUNICATIE

Als u gekozen hebt om e-mails van derden te ontvangen voor onderzoek en/of enqutes, zullen we contact met u opnemen alleen om gerelateerde aanbiedingen aan Corset Story of andere verwante partijen van de eigenaar, Corset Story Ltd, door te geven.

U kunt altijd afmelden van mailings door hier te klikken

GEGEVENSBEVEILIGING

Corset Story Ltd zorgt ervoor dat passende maatregelen worden genomen om alle informatie te beschermen die het houdt. Corset Story Ltd houdt die informatie veilig van zowel ongeautoriseerde toegang of oneigenlijk gebruik. Wij handhaven een sterke en strikte interne beleid waarmee alle leden van het personeel, de aannemers en consultants aan het bedrijf voorafgaand aan de toegang moeten voldoen. Die zijn voortdurend beoordeeld en geupdated aan veranderingen in de technologie.

We delen geen informatie met een derde partij. Gebruikers die gemarkeerd worden als "derde partij" kunnen alleen relevante advertenties en boodschappen van zorgvuldig gescreende partners ontvangen. Communicatie is alleen verstuurd door de systemen van Corset Story Ltd. Wij delen niet en zullen niet/nooit de persoonlijke informatie van onze databanken delen met eventuele derde partijen.

Individuen kunnen op alle tijden details aanvragen van alle persoonlijke informatie die gehouden wordt door Corset Story Ltd door e-mail te sturen naar [email protected]

BEPERKING VAN KOEKJES WORDT INGESTELD OP UW BROWSER

U kunt uw browser configureren om de cookies te peberken die ingesteld worden tijdens het gebruiken van een website. Uw browsers helpen/ documentatie zal details geven over hoe uw browser te configureren in verband met welke cookies wel of niet uw browser accepteert.

Corset Story Ltd gebruikt MailChimp om e-mails te verzenden van nieuwsletters en onze mailinglijsten te onderhouden. E-mail nieuwsbrief abonees en E-mailadressen zullen nooit worden doorgegeven of verkocht aan een derde partij. Alleen Corset Story Ltd zal u relevante e-mail communicatie verzenden.

Uw e-mail nieuwsbrief abonnement kan worden beheerd vanuit de MY ACCOUNT link op deze website ofwel via de e-mail nieuwsbrieven van die naar u worden verzonden.

FEEFO FEEDBACK SERVICE

Zodra een bestellingn is geplaatst, stuurt onze Feefo toepassing binnen 14 dagen automatisch een e-mail naar het e-mailadres dat gebruikt werd om de bestelling te plaatsen. Dit wordt gebruikt om de klantervaring en het product te beoordelen.

Feefo is het Corset Story geselecteerd beoordeling software en het staat niet het delen en gebruiken van persoonlijke gegevens met derden. Het geven van feedback over Corset Story is niet veplicht, maar wij moedigen u aan om uw adviezen en ervaring met ons te delen en om ons te helpen onze producten en diensten te verbeteren.

LOG FILES

Log files worden geanalyseerd en onderhouden door alle bestandenverzoeken van de web servers op deze website. Log Files vangen geen persoonlijke informatie, maar leggen de IP-gebruikeradres vast, dat automatisch erkend wordt door onze web servers.

Alleen geagregeerde analyse van deze logbestanden wordt gebruikt om het websitegebruik te controleren. Deze analyses zijn beschikbaar zodat Corset Story Ltd personeel en partners in staat zijn om, bijvoorbeeld, de algemene populariteit van de site en typische genruiker paden door de website en andere geaggregeerde gegevens.

Behalve zoals vermeld, Corset Story Ltd geen poging maken om individuele gebruikers te indetificeren. U moet echter wel bewust zijn dat toegang tot webpaginas in het algemeen log entriers aanmaken in de systemen van uw ISP of netwerkdienstverzorger. Deze entiteiten kunnen de klantcomputeruitrusting identificeren die gebruikt wordt om toegang te krijgen tot een pagina. Dergelijke monitoring zou worden gedaan door de aanbieder van de netwerkdiensten en is verder buiten de verantwoordelijkheid en controle van Corset Story Ltd.

Corset Story Ltd zal geen poging maken om individuele gebruikers te identificeren en/of op te sporen, behalve als er redelijk vermoeden is dat onbevoegd toegang tot systemen wordt gebrobeerd. Voor alle gebruikers geldt, dat Corset Story Ltd zich het recht behoudt om elk individu te volgen en te identificeren die redelijkerwijs verdacht wordt van het proberen om onbevoegde toegang te krijgen tot computersystemen of andere middelen die opereren als deel van Corset Story Ltd webservices.

Als voowaarde voor het gebruik van de website, alle gebruikers moeten toesteming geven aan Corset Story Ltd om gebruik te maken van haar toeganglogs om gebruikers te volgen die redelijk verdacht zijn of onbevoegde toegang proberen te winnen.

Alle logbestandeninformatie die verzameld zijn door Corset Story Ltd wordt veilig bewaard en er wordt geen toegang gegeven tot ruwe logbestanden aan derden.

AGE BEPERKINGEN

Onze website is niet gericht op mensen onder de leeftijd van 18. Wij zullen geen informatie houden over niemand onder de 14 jaar zonder geschreven ouderlijke toestemming.

HANDHAVING

Eventuele vragen betreffende Corset Story LTDs verzameling en/of het gebruik van persoonsgegevens informatie kan worden gestuurd naar Corset Story Ltd op:

 • Corset Story
 • Unit B, 20 Harriott Drive
 • Heathcote Industrail Estate
 • Warwick
 • CV34 6TJ
 • United Kingdom
 • Corset Story Ltd behoudt zich het recht om deze overeenkomst op elk gewenst moment teveranderen. Belangrijke veranderingen zullen worden via e-mail gecommuniceerd en/of op de website, tenzij anders is aangegeven veranderingen zullen onmiddellijk effectief zijn.

  OVEREENSTEMMING

  Corset Story Ltd is geheel compliant met EU PEC Regelgeving (2003) en het Amerikaanse CAN-SPAM reglement (2003). Als u nog vragen hebt, neem dan contact met ons op: [email protected]

  Volg ons

  © Corset Story Ltd
  Corset Story Ltd
  Registered Office: Unit B, 20 Harriott Drive, Heathcote Industrial Estate, Warwick, CV34 6TJ, United Kingdom
  Company registration 7322670, VAT No: GB 944943881, FR 09540072428, IE 9820589R, DE 283798189, AT 684889983, ES N8262524E, BE 0843407674, FI 26131586 , IT00159849991, NL 823967530